Műanyag Ablak Ár

Ha az ember építkezik, vagy felújít, nyilván minél tartósabb és jobb megoldást szeretne választani, megfelelő áron. Napjainkban már szerencsére sokan gondolkodnak úgy, hogy inkább kicsit többet fektetek bele a házba, lakásba, hogy később ezek a plusz költségek megtérüljenek, és más módon, mondjuk a fűtésen spórolhassak.

A műanyag ablak árak szintén ebbe a kategóriába tartozhatnak. Kicsit magasabb költség, ha műanyag nyílászárót vásárolunk, viszont hosszú távon ez mindenképpen kifizetődő. Mivel rengeteg cég, vállalat forgalmaz és ad el műanyag ablakokat, így fix árat nem mondhatunk. Általánosítva azt lehet mondani, hogy egy átlag méretű, nyitható és buktatható egyszárnyú 60×120-as műanyag ablak ára 37 000 – 42 000 Ft között alakul, míg ugyanez a méret fix ablakok esetében 20 000 – 25 000 Ft.

Természetesen a műanyag ablak árak egyenesen arányosak az ablakok méretével, így minél nagyobb az ablak, annál drágább. Emellett a műanyag ablak ár függ még a funkcióktól – fix, nyitható, vagy épp bukó-nyíló az ablak – illetve módosíthatja az árat a formatervezés, esetleges speciális beépített eszközök – automatizált szellőző rendszer.

Mivel elég nagy a piac, érdemes jól szétnézni, mielőtt döntünk, hiszen a műanyag ablak árak mindenütt különböznek, és még akár egy jó akciót is kifoghatunk.

Comments are closed.